Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Rosa v.d. Westen: 12½ jaar koningin van het paviljoen

Ze is niet meer weg te denken uit onze Mifano-huiskamer: Rosa v.d. Westen. Al 12½ jaar staat zij met haar deskundigheid, uitstraling en mensenkennis garant voor een optimale sfeer in ons paviljoen, een unicum in de clubhistorie. En om dit te vieren kreeg Rosa afgelopen zondag 4 maart een receptie aangeboden door het bestuur. Deze receptie werd ontzettend druk bezocht hetgeen de populariteit van Rosa nog eens extra duidelijk maakt. Aansluitend was er een meer dan gezellige feestavond.

 

 

 

Even na de klok van vijf uur sprak voorzitter Peter Verberne zijn waardering uit voor Rosa en vertelde hij te hopen dat zij nog lang haar belangrijke werk voor Mifano zal blijven doen. Daarna konden de vele mensen die naar het Mifano-paviljoen waren gekomen Rosa met deze mooie mijlpaal feliciteren. Op het eind van de receptie werd Rosa verrast door een muzikaal optreden van Michiel Janssen van Mifano A1, die ook op gezette tijden in Mifano 1 speelt.

 

Rosa en haar Theo ...... en met voorzitter Peter Verberne

 

Felicitatie door dames 

..... en jeugd

Rosa dansend met Michiel Janssen                                                                 Foto's hierboven: Harrie v.d. Sanden

Toen de receptie voorbij was was het tijd voor de feestavond. Hoogtepunt was het optreden van de populaire zanger Django Wagner. Hij zong niet alleen solo maar ook samen met het duo Theo en Marcel, met Christian Goossens en met Ferry de Lits. Het bleef lang druk en gezellig.

 

Django Wagner met Rosa

 

 

Django met Theo en Marcel

 

,,,,, met Christian Goossens

..... met Ferry de Lits

Foto's met Django: Jos Lenssen

 

 

Mifano kan terugkijken op een geslaagde receptie voor Rosa en een mooie avond in het Mifano-paviljoen op deze competitieloze zondag.