Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Nieuws

JvdI: Gratis blessurespreekuur VV Mifano

Kosteloze blessurebeoordeling

Alle leden van voetbalvereniging VV Mifano kunnen tijdens het spreekuur een blessure kosteloos laten beoordelen door fysiotherapeut Danny Kuijten van JVDI de Fysioclub. Hij zal je adviseren en informeren over je blessure. Indien een speler op een andere dag geblesseerd raakt, bestaat de mogelijkheid om de blessure kosteloos te laten onderzoeken op een van de locaties van JVDI de Fysioclub.

 

Waar en wanneer?

  • Iedere donderdagavond van 19.45 tot 20.15 uur op de club bij VV Mifano door Danny Kuijten.
  • Op afspraak bij de clubsupport spreekuren op een van de locaties van JVDI de Fysioclub.

Afspraak maken

Loop je een blessure op? Meld dit dan bij je eigen trainer en bel vervolgens JVDI de Fysioclub (085-782 16 16) om een afspraak te maken voor het blessurespreekuur. Of stuur een app-bericht naar 06-83431430 voor vragen over een blessure of het maken van een afspraak.

 

Meer informatie

Meer weten over clubsupport, het blessurespreekuur of sportmedische begeleiding? Danny Kuijten vertelt je er graag meer over. Je kunt Danny bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk eens op https://fysioclub.nl/jvdi/sportclubs/vv-mifano/

In memoriam Jan Kroon

Op 17 juni is Mifano-lid Jan Kroon overleden. Hij is 71 jaar geworden. Jan was getrouwd met Marina en samen hadden zij drie kinderen en vier kleinkinderen.

 

Jan is in 1983 lid geworden van Mifano. Hij begon als leider en daarna was hij vele jaren actief in het jeugdbestuur waarvan een aantal jaren als voorzitter. Hij was altijd bereid mee te denken over verbeteringen op het sportpark en stelde daarvoor ook tijd en materialen beschikbaar.

 

Als zeer goed ingeburgerd lid van Mifano werd Jan gevraagd om lid te worden van de commissie Ereblijken. Dit is een onafhankelijke commissie die het bestuur adviseert inzake het al of niet verlenen van eretitels aan leden en niet-leden. Jan heeft deze commissie tot voor kort voorgezeten.

 

Jan was nog altijd aanwezig op de jaarvergaderingen en kwam af en toe nog eens naar het sportpark om zich globaal op de hoogte te houden van het reilen en zeilen van de club waar hij zoveel voor heeft betekend.

 

In 2009 werd Jan als dank voor al zijn inspanningen voor de club benoemd tot lid van verdienste. Mifano verliest in hem een zeer gewaardeerd lid.

 

Mifano wenst Marina, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

 

Jan wordt gecremeerd op maandag 24 juni om 14.00 uur in het crematorium aan de Somerenseweg 120 in Heeze.

24 augustus 2019: Geldrop-Mierlo Cup

Zaterdag 24 augustus om 16.00 uur is het weer zover, de derde editie van de Geldrop-Mierlo Cup gaat plaatsvinden op de velden van Mifano op Sportpark de Ark te Mierlo. We hopen op een mooi toernooi tussen de voetbalverenigingen van de gemeente Geldrop-Mierlo waarbij buiten de rivaliteit de sportiviteit het hoogst in het vaandel staat.

Lees meer: 24 augustus 2019: Geldrop-Mierlo Cup

Nieuwjaarsreceptie; een verslag

Op zondag 6 januari vond weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie bij Mifano plaats. Het werd een heel gezellige middag met zo’n kleine negentig aanwezigen. Voorzitter Peter Verberne hield zijn traditionele toespraak waarin hij terugblikte op het afgelopen jaar en een flink aantal jubilarissen huldigde.

Lees meer: Nieuwjaarsreceptie; een verslag

Frans Althuizen wint kaarttoernooi Mifano

Frans Althuizen stond al een paar weken op kop en heeft die positie niet meer afgestaan. Op de laatste avond, die met 40 kaarters prima bezet was, scoorde hij matig maar voldoende om de concurrentie voor te blijven. Hij eindigde als eerste met 320 punten. Elly Althuizen zette nog een eindsprint in en kwam op een totaal van 261 punten. Daarmee verwees zij Jac Metternich, die in totaal 233 punten scoorde, van plaats twee naar plaats drie.

Lees meer: Frans Althuizen wint kaarttoernooi Mifano