Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Nieuws

Huldiging jubilarissen voor 250 wedstrijden in Mifano-selectie

10 december 2017: een bijzondere dag bij Mifano. Huldiging van twee jubilarissen, de voetbalwedstrijd Ajax - PSV op groot scherm in het paviljoen, een DJ en een spetterend optreden van Ferry de Lits. Jammer was dat het competitieduel tussen Mifano 1 en Bruheze 1, dat voor de jubilarissen Toby v.d. Wittenboer en Dirk Borst hun 250ste wedstrijd in de Mifano-selectie had moeten worden, was afgelast.

Lees meer: Huldiging jubilarissen voor 250 wedstrijden in Mifano-selectie

Tweemaal 250 wedstrijden in Mifano-selectie

De competitiewedstrijd Mifano 1 - Bruheze 1 van a.s. zondag 10 december heeft voor twee van onze spelers een speciaal tintje. Dirk Borst en Toby van den Wittenboer spelen elk hun 250ste wedstrijd in de selectie. Daarvoor worden zij voorafgaand aan de wedstrijd, die om 14.15 uur begint, in het zonnetje gezet.

 

Na de wedstrijd is er in het paviljoen voor iedereen gelegenheid om de competitietopper in de eredivisie tussen Ajax en PSV op groot scherm te volgen. Rond 18.30 uur zullen de schijnwerpers nog even worden gericht op Toby en Dirk, waarna het feestgedruis zal beginnen onder leiding van een DJ. Het artistieke hoogtepunt van de avond is het optreden, rond 20.00 uur, van zanger Ferry de Lits. Daarna zal het zeker nog enige uurtjes gezellig zijn in het paviljoen.

Lees meer: Tweemaal 250 wedstrijden in Mifano-selectie

Kerst Gourmet

Mifano kaartavonden weer begonnen

De tijd vliegt. Dat merken we bij voorbeeld aan de jaarlijkse rikavonden bij Mifano. Het lijkt nog zo kort geleden dat Esther Verberne met de hoofdprijs naar huis ging, maar we zijn toch al weer een jaar verder. Op de eerste avond van het nieuwe rikseizoen meldden zich 32 deelnemers die aan acht tafels weer een heerlijk kaartavondje meemaakten. Helaas moesten een paar vaste spelers het wegens ziekte laten afweten.

Lees meer: Mifano kaartavonden weer begonnen

Kerstvakantie

In verband met de kerstvakantie wordt er niet getraind van vrijdag 22 december 2017 tot en met zondag 14 januari 2018.

Wij wensen jullie allemaal een fijne kerstvakantie.

Met vriendelijke groet,

Jessi Verbeek