Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Welkom op de officiële website van voetbalvereniging Mifano

Mifano is veel meer dan een voetbalclub alleen: mensen uit alle rangen en standen van de samenleving, van jong tot oud, moeten er iets kunnen vinden. Mifano heeft op dit moment ongeveer 650 leden en is trots op haar ongeveer 130 vrijwilligers.
Bij dit alles is communicatie heel erg belangrijk. Deze website beoogt een radertje te zijn in de communicatiemachine. We voegen hiermee een extra dimensie toe aan de onderlinge communicatie. Maar ook reiken we geïnteresseerden van buiten Mifano informatie over onze club aan.
Omdat we vinden dat alles altijd beter kan staan we open voor uw constructieve opmerkingen. Wij willen deze graag ontvangen via een email naar contact@mifano.nl. Grijp deze uitnodiging aan!
Wij wensen u veel genoegen bij uw rondgang over onze site.

Mierlo-Hout wint eerste Verbakel Trofee

Op zaterdag 12 januari was het dan zover: de strijd om de Verbakel Trofee. De vaandelteams van beide verenigingen waarvan Verbakel Party & More hoofdsponsor is, Mifano en Mierlo-Hout, troffen elkaar op sportpark De Ark. De bezoekers waren een maatje te groot voor Mifano en wonnen ruim met 1-6 en legden daarmee beslag op de Verbakel Trofee.

 

Na de wedstrijd ontwikkelde zich een gezellige feestavond in het bomvolle Mifano-paviljoen. Voor dit feest waren ook de sponsors uitgenodigd. DJ W3SS zorgde voor de juiste sfeer en René Schuurmans slaagde erin een spetterend optreden te verzorgen. De prijzen van de loterij werden in de zaal getrokken door de voorzitters van beide verenigingen en de ere-voorzitter van Mifano. De winnaar van de hoofdprijs was in de zaal aanwezig en was heel blij met zijn mooie elektrische scooter.

 

Het feest ging tot in de kleine uurtjes door. Volgend jaar wordt de volgende wedstrijd gespeeld door beide vaandelteams, maar dan op het sportpark van Mierlo-Hout.