Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Welkom op de officiële website van voetbalvereniging Mifano

Mifano is veel meer dan een voetbalclub alleen: mensen uit alle rangen en standen van de samenleving, van jong tot oud, moeten er iets kunnen vinden. Mifano heeft op dit moment ongeveer 650 leden en is trots op haar ongeveer 130 vrijwilligers.
Bij dit alles is communicatie heel erg belangrijk. Deze website beoogt een radertje te zijn in de communicatiemachine. We voegen hiermee een extra dimensie toe aan de onderlinge communicatie. Maar ook reiken we geïnteresseerden van buiten Mifano informatie over onze club aan.
Omdat we vinden dat alles altijd beter kan staan we open voor uw constructieve opmerkingen. Wij willen deze graag ontvangen via een email naar contact@mifano.nl. Grijp deze uitnodiging aan!
Wij wensen u veel genoegen bij uw rondgang over onze site.

Verbakel Trofee

Onze hoofdsponsor, Verbakel Party & More, is tevens hoofdsponsor van RKSV Mierlo Hout. Reden voor de hoofdsponsor om een nieuw evenement te organiseren in de vorm van een wedstrijd tussen beide vaandelteams. De winnaar ontvangt de door de hoofdsponsor beschikbaar gestelde Verbakel Trofee.

 

Het is de bedoeling dit evenement uit te bouwen tot een jaarlijks terugkerende activiteit. De eerste editie van dit evenement staat gepland voor zaterdag 12 januari 2019. Plaats van handeling: Mifano-sportpark De Ark. De wedstrijd begint om 18.00 uur.

 

Aansluitend aan deze wedstrijd vindt er een feestavond plaats voor supporters en sponsors van beide verenigingen. Deze avond zal worden opgeluisterd met DJ W3SS en diverse artiesten.

 

Dus, alle reden om 12 januari alvast in uw agenda te reserveren.