Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Welkom op de officiële website van voetbalvereniging Mifano

Mifano is veel meer dan een voetbalclub alleen: mensen uit alle rangen en standen van de samenleving, van jong tot oud, moeten er iets kunnen vinden. Mifano heeft op dit moment ongeveer 650 leden en is trots op haar ongeveer 130 vrijwilligers.
Bij dit alles is communicatie heel erg belangrijk. Deze website beoogt een radertje te zijn in de communicatiemachine. We voegen hiermee een extra dimensie toe aan de onderlinge communicatie. Maar ook reiken we geïnteresseerden van buiten Mifano informatie over onze club aan.
Omdat we vinden dat alles altijd beter kan staan we open voor uw constructieve opmerkingen. Wij willen deze graag ontvangen via een email naar contact@mifano.nl. Grijp deze uitnodiging aan!
Wij wensen u veel genoegen bij uw rondgang over onze site.

Sponsoring

Mierlo-Hout wint eerste Verbakel Trofee

Op zaterdag 12 januari was het dan zover: de strijd om de Verbakel Trofee. De vaandelteams van beide verenigingen waarvan Verbakel Party & More hoofdsponsor is, Mifano en Mierlo-Hout, troffen elkaar op sportpark De Ark. De bezoekers waren een maatje te groot voor Mifano en wonnen ruim met 1-6 en legden daarmee beslag op de Verbakel Trofee.

 

Na de wedstrijd ontwikkelde zich een gezellige feestavond in het bomvolle Mifano-paviljoen. Voor dit feest waren ook de sponsors uitgenodigd. DJ W3SS zorgde voor de juiste sfeer en René Schuurmans slaagde erin een spetterend optreden te verzorgen. De prijzen van de loterij werden in de zaal getrokken door de voorzitters van beide verenigingen en de ere-voorzitter van Mifano. De winnaar van de hoofdprijs was in de zaal aanwezig en was heel blij met zijn mooie elektrische scooter.

 

Het feest ging tot in de kleine uurtjes door. Volgend jaar wordt de volgende wedstrijd gespeeld door beide vaandelteams, maar dan op het sportpark van Mierlo-Hout.

Onze sponsors

Onze hoofdsponsor is:
Verbakel Party & More, Industrieweg 48A, 5731 HR  Mierlo, tel.: 06-54927807.

 

Klik hier voor onze sponsors - lijst is bijgewerkt tot 1 januari 2019.

 

Sponsorbeleid

SPONSORPLAN

Om de continuïteit van de vereniging en een redelijk kwaliteitsniveau te waarborgen, heeft Mifano een commissie ingesteld die als taak heeft externe inkomstenbronnen aan te boren. Sponsoring is er daar één van. Zonder sponsoring is ook amateurvoetbal niet meer mogelijk.

Wij gaan ervan uit dat voor u binding met de omgeving belangrijk is. Door Mifano te sponsoren laat u ook zien een sportieve en vooruitstrevende onderneming te zijn, zoals Mifano dat ook graag wil zijn. Floreert Mifano, dan bloeit u mee. Mifano zet voor u daar tegenover dat ze zich maximaal zal inspannen om uw naam verder uit te dragen. Mifano zal laten horen dat u met uw bijdrage er mede voor zorgt dat Mifano in stand kan blijven. Uw sponsorbijdrage zal ongetwijfeld een positieve uitstraling hebben binnen de Mierlose gemeenschap!

HOE KUNT U MIFANO STEUNEN
U kunt Mifano steunen door aan één van onze sponsormogelijkheden deel te nemen. Hieronder zullen deze mogelijkheden afzonderlijk worden beschreven.

Hoofdsponsor
Een totaalpakket kan desgewenst voor u op maat worden samengesteld. Onderstaande lijst geeft een indicatie:
- Mifano zal u binnen haar mogelijkheden maximale publiciteit bezorgen
- merk/firmalogo op shirts en trainingspakken
- twee reclameborden op het hoofdveld of één groot bord
- merk/firmalogo op Mifano-TV in het paviljoen
- vermelding op onze website.

Co-sponsor
Als voorwaarde geldt dat de hoofdsponsor instemt met uw co-sponsorschap.
- merk/firmalogo op de shirts en/of broek van het 2e elftal
- een reclamebord op het hoofdveld
- merk/firmalogo op Mifano-TV in het paviljoen
- vermelding op onze website.

Stersponsor
Een stersponsor garandeert Mifano jaarlijks, gedurende een periode van drie jaar, een vastgestelde bijdrage. Behalve dat wij ook uw naam zullen uitdragen, mag u van Mifano verwachten:
- een extra reclamebord aan bijvoorbeeld een zuil bij of in de buurt van het hoofdveld
- een advertentie van deelnemende stersponsors op Mifano-TV in het paviljoen
- eenmaal per jaar een bijeenkomst met partner in het paviljoen waarin Mifano verantwoording aflegt voor het gevoerde (financiële) beleid.

Mifano sponsorpakket
In overleg met u wordt overeengekomen dat u gedurende drie jaar een financiële bijdrage levert. Mifano verplicht zich te zullen leveren:
- een reclamebord op het hoofdveld
- vermelding op Mifano-TV in het paviljoen
- lidmaatschap van de Club van 50
- een wedstrijdbal.

Evenementensponsor
U kunt sponsoren:
- een jeugdtoernooi
- de Mifano-dag
- het straatvoetbaltoernooi
- nevenactiviteiten.

Shirtsponsoring
Mifano koopt de shirts voor al haar leden bij één van haar sponsors. De shirts blijven eigendom van Mifano en blijven ook in beheer bij Mifano. Elk elftal krijgt haar shirts. Mifano verstrekt dus aan haar leden de shirts.
Zolang de speler deel uitmaakt van de jeugd vraagt Mifano slechts één keer de kosten van een nieuw shirt te betalen. Mifano denkt zich met een eenduidig shirt beter te presenteren.
Voor de spelers/ouders is het aantrekkelijk om slechts één keer een shirt te hoeven betalen. Voor vooral door ouders druk bezochte wedstrijden van onze jeugdelftallen is Mifano nog op zoek naar sponsors.
Wat wij de sponsors bieden is de naam op het shirt, een mooie kans voor u om meer naamsbekendheid te krijgen.

Reclamebord
Momenteel sieren meer dan 100 reclameborden ons hoofdveld. Wij sluiten graag met u een driejarig contract. Het bord, met een afmeting van 240 cm lang en 60 cm hoog, is een prachtige reclamedrager.

Club van 50
In het seizoen 2005/2006 heeft Mifano de Club van 50, voorheen de Club van 100 nieuw leven ingeblazen. Momenteel hangt er in ons paviljoen een bord waarop de namen van zo'n 75 bedrijven/begunstigers prijken. U wilt lid worden?

Vermelding op Mifano-TV in het paviljoen
Voor u ligt hier een uitstekende mogelijkheid uw product, of bedrijf te promoten.

Sponsoring wedstrijdbal
Bij thuiswedstrijden van het vaandelteam kent Mifano al vele jaren de loterij om de wedstrijdbal. U als sponsor kunt de wedstrijdbal ter beschikking stellen. Als tegenprestatie wordt voor de wedstrijd en tijdens de rust uw naam of firmanaam genoemd als schenker van de wedstrijdbal.

BESTEDING SPONSORBIJDRAGEN
Uw bijdrage gebruiken wij onder andere voor de volgende activiteiten:
- Het aantrekken van een hoog gekwalificeerde hoofdtrainer voor onze selectiegroep
- Opleiding jeugdkader, waarbij trainers en begeleiders op kosten van Mifano scholing krijgen
- Het organiseren van nevenactiviteiten zoals:
  * St. Nicolaasfeest
  * instuif met Nieuwjaar
  * Kerst-zaalvoetbaltoernooi
  * Mifano-dag
  * Straatvoetbaltoernooi.

Als vereniging streven wij naar een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau, voetbaltechnisch maar ook voor wat betreft de nevenactiviteiten. Wij proberen op die manier de naam van Mifano zo goed en zo breed mogelijk uit te dragen. Het zijn evenwel allemaal activiteiten waarvoor extra financiële middelen nodig zijn. Door uw bijdrage kunnen wij de activiteiten mogelijk maken en kunnen wij uw naam op een positieve wijze uitdragen.

Tot slot
Het bestuur van Mifano hoopt met het bovenstaande uw belangstelling te hebben gewekt en spreekt de wens uit dat u bereid bent een financiële bijdrage te verlenen waardoor Mifano in staat blijft aan velen sportieve recreatie te bieden.

Mocht u interesse hebben in een bepaalde vorm van sponsoring kunt u contact opnemen met Peter Verberne:  06-51157939.

Club van 50

Wat is het doel van de Club van 50?
Het doel van de Club van 50 is om financiële middelen bij elkaar te brengen om extra faciliteiten voor voetbalvereniging Mifano te kunnen realiseren.

Wat betekent het om lid te zijn van de Club van 50?

- U steunt voetbalvereniging Mifano
- U krijgt een vermelding op het Club van 50 bord in de kantine
- U heeft medezeggenschap over de besteding van de opbrengst van de Club van 50
- U wordt op de hoogte gehouden van de activiteiten van de Club van 50
- U ontvangt natuurlijk eeuwige roem !!!!

Iedereen die lid wordt van de Club van 50 betaalt € 50,00 per jaar. Het jaar loopt gelijk aan het competitiejaar van juli tot juni. De betaling geschiedt via factuur op rekening van de Club van 50.

Hoe verloopt de medezeggenschap?
Een keer per jaar krijgen alle leden van de Club van 50 een schriftelijk overzicht waarin staat wat er het afgelopen jaar met de Club van 50 is gebeurd en wat er met de opbrengsten is gedaan. Het bestuur van Mifano doet een beroep op de Club van 50 om bepaalde voorzieningen te realiseren of hierin bij te dragen. Het coördinatieteam bepaalt samen met een afvaardiging van de Club van 50 het uiteindelijke bestedingsdoel. Op deze wijze wordt de medezeggenschap over het bestedingsdoel gewaarborgd.

Interesse?
Is uw interesse gewekt? Geeft U dan op bij een van onderstaande leden van het coördinatieteam. Voor andere vragen kunt u ook bij hen terecht.

Het coördinatieteam,
Piet van de Eijnden en Harold Liebreks 

 

De volgende personen/bedrijven zijn lid van de Club van 50 (bijgewerkt tot oktober 2012): 

 

Ad van Dijk Hans Joosten  
Alex Martens Harold Liebreks  
Annelies Vreven Harrie Liebreks P. Leenders " t Menneke"
Arno de Vries Huub Swinkels P. v.d. Eijnden Metselbedrijf
Astrid van der Sanden Intertoys De Louw Paul van den Wittenboer
Bakkerij J. v.d. Putten J. van Happen Containers Peter Althuijzen
Bar "'t Breujke" Jac Joosten Peter de Vries
Bas Kluitmans Jan de Bruin Peter Lammers
Bavaria Bier Jan Kroon Peter vd Eijnden
Bergerhof Tours B.V. Jan Liebreks Peter Verberne
Berry Peters Jan van de Burgt Philip van der Heijden
Bouwtotaal Brabant Jenny Liebreks Piet van Vijfeijken
Bram Scheefhals Johan van Sinten Pim Toonders
Bram van de Ven Joosten Architectuur Rene Taal
Caris Mechanische Com. Jos Lenssen Rene Toonders
Carl van Sinten Jules Bloemenhuis Rian Cuijten
Cas van de Vossenberg Juul van Schijndel Sander en Sylvie van Schijndel
Dennis en Kevin Pennings Kusters Bosch Schildersbedrijf Frits Verbakel
Erik Smits Loes van Leemput Sported
Erwin en Stefan Bijnen Luc Verbakel T v. Tilburg Schilderwerken
Esther Verberne Maarten Verbruggen Theo van der Westen
Frank Lammers Marc van de Linden Tinie van der Ven
Frank v Vijfeijken Marcel van Hoof Ton van der Heijden
Frans Donkers Mart van Breemen Van Asten Varkensbedrijf
Fysical Hillegersberg Martien Koolen Verandaplein
Geert Couwenberg Martien van Dijk Verheijen Bestratingen
Geert van Hoof Meubelcentrum v. Heeswijk W. v.d. Nosterum
Gerard Lammers Mieke Manders Wil Aarts
Hank v.d. Pas Multimate Mierlo Wim van Bokhoven