Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Welkom op de officiële website van voetbalvereniging Mifano

Mifano is veel meer dan een voetbalclub alleen: mensen uit alle rangen en standen van de samenleving, van jong tot oud, moeten er iets kunnen vinden. Mifano heeft op dit moment ongeveer 650 leden en is trots op haar ongeveer 130 vrijwilligers.
Bij dit alles is communicatie heel erg belangrijk. Deze website beoogt een radertje te zijn in de communicatiemachine. We voegen hiermee een extra dimensie toe aan de onderlinge communicatie. Maar ook reiken we geïnteresseerden van buiten Mifano informatie over onze club aan.
Omdat we vinden dat alles altijd beter kan staan we open voor uw constructieve opmerkingen. Wij willen deze graag ontvangen via een email naar contact@mifano.nl. Grijp deze uitnodiging aan!
Wij wensen u veel genoegen bij uw rondgang over onze site.

Carnaval bij Mifano

Het jaarlijkse eendaagse carnavalsfeest bij Mifano zit er weer op. In de bomvolle residentie van sportpark De Ark was het goed toeven. Een hele avond vol gezelligheid met DJ W3SS, verschillende artiesten en onze bevriende carnavalsverenigingen als gast.

 

Het hoogtepunt van de avond was natuurlijk de bekendmaking van de opvolger van Prins Frank I, die het afgelopen jaar de scepter bij Mifano zwaaide. En die opvolger was niemand minder dan jeugdspeler Mink van Abbe. Dat carnaval bij de Van Abbe’s in het bloed zit is wel duidelijk want Mink’s vader is Prins Max I van carnavalsclub de Houtse Kluppels en zijn broer Morris is de adjudant van Prins Mink I. Een echte carnavalsfamilie waar moeder Janneke zichtbaar trots op was.

 

Na de bekendmaking van de nieuwe prins reikte hij zijn medailles uit aan de bezoekende carnavalsverenigingen en een aantal andere mensen in de zaal. Daarna ging hij natuurlijk voorop in de polonaise.

 

Een echt prinsenfeest. Vlnr. Prins Fons d'n Urste van De Kersenplukkers, adjudant Morris, Prins Mink I,
Prins Max I van De Houtse Kluppels, Prins Leroy I van De Kersepit en Prins Rudie d'n Urste

 

Het jaarlijkse ‘prinsenraoje’ werd dit keer gewonnen door Daan Janssen die daarvoor met een mooi bierpakket werd beloond.

 

 

 

 

 

 

 

Na alle plichtplegingen bleef het nog lang gezellig in de Mifano-residentie.