Hoofdsponsor

 

 

Co-sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wilt u weten hoe
de wedstrijd van
Mifano 1 verloopt?
Klik hier

 

Alternatieve flash content

Om deze Flash u heeft Javascript nodig van uw browser en bijgewerkte versie van de flash player.

Welkom op de officiële website van voetbalvereniging Mifano

Mifano is veel meer dan een voetbalclub alleen: mensen uit alle rangen en standen van de samenleving, van jong tot oud, moeten er iets kunnen vinden. Mifano heeft op dit moment ongeveer 650 leden en is trots op haar ongeveer 130 vrijwilligers.
Bij dit alles is communicatie heel erg belangrijk. Deze website beoogt een radertje te zijn in de communicatiemachine. We voegen hiermee een extra dimensie toe aan de onderlinge communicatie. Maar ook reiken we geïnteresseerden van buiten Mifano informatie over onze club aan.
Omdat we vinden dat alles altijd beter kan staan we open voor uw constructieve opmerkingen. Wij willen deze graag ontvangen via een email naar contact@mifano.nl. Grijp deze uitnodiging aan!
Wij wensen u veel genoegen bij uw rondgang over onze site.

Vrouwenteam zoekt voetbalsters

We zien het steeds vaker in de grote stadions en op TV: vrouwenvoetbal. En in Nederland is heel veel talent op dit gebied, we zijn zelfs in 2017 Europees kampioen geworden! Het vrouwenteam van Mifano zit op dit moment echter even krapjes in haar speelsters en is op zoek naar versterking. Vind je het leuk om een paar keer in de week lekker gezond bezig te zijn en vind je voetbal leuk? Dan is het vrouwenvoetbal bij Mifano net iets voor jou.

 

Als je geïnteresseerd ben kun je een keer langskomen op sportpark De Ark van Mifano aan de Goorsedijk. Er wordt getraind op dinsdag en donderdag van 20.00 tot 21.30 uur. De wedstrijden worden meestal op zondagochtend gespeeld. Na de trainingen en de wedstrijden is het vaak gezellig en wordt er nagekaart over het voetbal en komt er verder van alles aan bod. Mocht het je iets lijken, schroom niet en kom in actie!

 

Je kunt ook eerst contact opnemen met La-Vie Vinken via tel. 06 8196 1278 of e-mail:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..