Mifano verliest 3 dure punten door de thuiswedstrijd tegen Eli met 1-2 te verliezen.

Vandaag kwam nummer laatst van de ranglijst Eli op bezoek, aan Mifano om de 3 punten in eigen huis te houden. Al na 25 seconden was er een grote kans voor Rowan Verberne, maar zijn schot werd gered door de keeper van Eli. Even later was er ook een grote kans voor Gijs van der Wurff maar zijn schot ging net over. Na een half uur spelen was de eerste kans voor Eli, maar de vrije trap ging net over het doel. Net voor rust dacht Rowan Verberne te scoren voor Mifano, maar de grensrechter van Eli dacht buitenspel te zien waardoor het doelpunt niet door ging. Meteen daarna wist Eli uit de tegen aanval te scoren, en zo de 0-1 tegen verhoudingen in op het scorebord te zetten.

Na rust was het aan Mifano om de kansen af te maken en zichzelf te belonen met een doelpunt. Na 54 minuten spelen dacht Bas van Sinten de 1-1 te maken, maar ook zijn goal werd wegens buitenspel afgekeurd. De scheidsrechter zelf was niet van het meelopen, dus hij vertrouwde vol op de grensrechter van Eli wat soms discutabel was. Net als in de eerste helft wist Eli direct uit weer een tegen aanval de 0-2 op het scorebord te zetten. Na een half uur spelen was de goal dan echt daar voor Mifano. Het was Rowan Verberne die met een geplaatst schot de 1-2 maakte. 3 minuten later dacht Mifano op gelijke hoogte te kunnen komen, maar wederom werd de goal van Bas van Sinten door buitenspel afgekeurd. Mifano raakte hierdoor gefrustreerd en was nog meer gebrand om de gelijkmaker te maken. Er waren vele kansen voor o.a. Kevin van Elven, en ook Michiel Janssen was 2 keer heel dichtbij. 5 minuten voor tijd was het Rowan Verberne die de 2-2 op het scorebord zette, maar tot vol ongeloof van iedereen werd ook deze goal afgekeurd. Eli zakte helemaal in op eigen helft en kwam zelf amper nog over de middenlijn. Net voor het einde waren er nog kansen voor Bas van Sinten en Rowan Verberne, maar het geluk was vandaag niet aan de zijde van Mifano.

Een erg zure nederlaag voor Mifano en ook erg onverdiend, maar zo kan het voetbal ooit zijn. Volgende week mag Mifano op bezoek bij Mulo in Helmond. Aan Mifano om uit deze negatieve wedstrijd toch de positieve punten te halen, en volgende week weer opnieuw te strijden voor de 3 punten.