Mifano wint de wedstrijd tegen Milheezer Boys overtuigend.

In de thuiswedstrijd tegen Milheerzer Boys weet Mifano de goal weer te vinden en wint het met 5-0.

Op een ijskoude zondag was het Mifano dat beter begon aan de wedstrijd. Stefan Schippers die terug kwam van een schorsing was weer een belangrijke schakel op het middenveld voor Mifano. Toch was het Milheezer Boys wat de eerste kans kreeg. Stijn Broeks kwam vrij voor goal, maar keeper Martijn Kosman bracht redding. Na 20 minuten was de 1-0 voor Mifano een feit. Na een goede voorzet van Paul Donkers was het Maurice van Hoof die de bal binnen kon schieten. Mifano kreeg vleugels want 3 minuten later was het weer raak. Een voorzet van Rowan Verberne viel in de voeten van Niels vanHauten, hij schoot de 2-0 tegen de touwen. Even later was er een kans voor Rowan Verberne, maar de keeper kon zijn schot nog tot corner verwerken. Uit deze corner viel de 3-0 voor Mifano. Paul Donkers stond op de goede plek en kon de bal zo binnen schieten. Met een 3-0 ruststand gingen beide teams richting kleedkamer.

Na rust kwam Milheezer Boys beter in de wedstrijd. Het kon redelijk mee voetballen met Mifano, maar hele grote kansen werden er niet gecreƫerd. Mifano wilde doorgaan met scoren en creƫerden erg veel mogelijkheden. Zo waren Floris van Hertrooij en Niels vanHauten dichtbij, maar uiteindelijk was het Maurice van Hoof die de 4-0 maakte voor Mifano. Met een mooi stiftje verschalkte hij de keeper van Milheezer Boys. 2 minuten later viel er een goal uit het boekje. Na een goede voor actie van Floris van Hertrooij kwam de bal terecht bij invaller Ruben van de Vossenberg, hij gaf een goede steekpass op Niels vanHauten die de bal prima binnen schoot. Mifano had een 5-0 voorsprong te pakken en bleef op zoek naar meer doelpunten. Helaas ging een schot van Floris van Hertrooij in de laatste minuten nog op de paal. Ook Ruben van de Vossenberg had nog kunnen scoren, maar zijn schoten gingen net naast het doel.

Een hele goede overwinning voor Mifano na de deceptie van vorige week. Er werd goed gevoetbald en veel gescoord. Volgende week mag Mifano op bezoek bij Bavos. Let op! Deze wedstrijd begint om 14:00 uur.